Professionelle artikler

Spar penge med prissammenligning

kontakt@vovseforsikring.dk

Spar op til 1.200 kr. på din hundeforsikring

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Codan hundeforsikring

Du kender højst sandsynligt forsikringsselskabet Codan i forvejen. Det er et af landets største forsikringsselskaber med hovedsæde i København. Herfra serviceres flere hundrede tusinde danskere med attraktive forsikringer af forskellige arter.

Codan har endvidere også en hundeforsikring, som tusindvis af danske hundeejere allerede har betroet sig til. Ønsker du at tegne en hundeforsikring, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og hvor der er komplet gennemsigtighed i forsikringsaftalen, så kan Codan meget vel være det rette valg for dig.

Hundeansvarsforsikring hos Codan

Som hundeejer i Danmark er du nødsaget til at tegne en ansvarsforsikring til din hund, eftersom den er lovpligtig. Er du derfor ude efter en hundeansvarsforsikring, hvor prisen er presset i bund, men hvor der ikke er gået på kompromis med indholdet, så bør du stærkt overveje Codan som forsikringspartner.

Hos Codan har du mulighed for at tegne følgende forsikringer til hund:

  • Hundeansvarsforsikring - Dette er den førnævnte forsikring, som er lovpligtig.
  • Sygdom og tilskadekomst - Denne forsikring opfordrer vi alle hundeejere til også at tegne. Vi vil beskrive denne forsikring nærmere i næste afsnit.
  • Livsforsikring

Med andre ord er du hos Codan sikret en kompetent partner, som tilbyder alle de mest gængse produkter inden for hundeforsikringer.

Hund malteser

Vi anbefaler også at tegne en hundesygeforsikring hos Codan

Som nævnt i forrige afsnit, så opfordrer vi hundeejere til at overveje, om ikke en hundesygeforsikring er en god idé. Sagen er nemlig den, at en hundeansvarsforsikring ikke dækker, hvis din hund pludselig skal indlægges eller skal en tur på dyreklinikken. Det kan gå hen at blive en meget bekostelig affære, hvorfor det kan give ro i maven at vide, at forsikringen hjælper med at dække størstedelen af udgifterne.

Det er desværre ikke unormalt, at en hund skal på visit hos dyreklinikken eller dyrehospitalet flere gange i løbet af sit liv. Derfor kan dette tilvalg blive en god investering til fremtiden.

Hos Codan kan du samle alle dine forsikringer

En af de store fordele du vil kunne opleve hos Codan er store rabatter, ifald du vælger at samle dine forsikringer. Vælger du eksempelvis at tegne din indboforsikring hos Codan, så vil hundeforsikringen blive markant billigere.

Er du derfor ude efter at spare så mange penge som muligt på dine forsikringer, så kan det være en idé at undersøge, om Codan har den rette løsning til dig.

Selskabets oplysninger

Virksomhedsnavn: Codan Forsikring A/S

Adresse: Gammel Kongevej 60, 1790 København V

Tlf: 78794462

Web: https://www.codan.dk/

© 2018 Vovseforsikring.dk - Alle rettigheder forbeholdes.

Vovseforsikring.dk indeholder kommercielt indhold.