Professionelle artikler

Spar penge med prissammenligning

kontakt@vovseforsikring.dk

Spar op til 1.200 kr. på din hundeforsikring

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Gjensidige hundeforsikring

Hvis du er ude efter en hundeforsikring, som er kendt for at have markedets måske bedste dækning, så er Gjensidige hundeforsikring højst sandsynligt det rette valg. Derudover er prisen yderst konkurrencedygtig set i forhold til forsikringsmarkedets alternativer.

Gjensidige Forsikring er et dansk forsikringsselskab stiftet tilbage i år 2006. Siden etableringen har selskabet formået at etablere sig i hele norden (Danmark, Norge, Sverige og Baltikum) og er i dag anerkendt som et af de ledende skadesforsikringsselskaber i Norden. Du er derfor sikret en yderst kompetent forsikringspartner, hvis dit valg ender med at falde på Gjensidige.

Hundeansvarsforsikring hos Gjensidige

Hos Gjensidige tager man dyreforsikringer ganske alvorligt. Det er blandt andet derfor, at selskabet kan bryste sig af at have et af markedets bedst dækkende hundeansvarsforsikringer.

Er du hundeejer i Danmark, så er denne hundeansvarsforsikring yderst vigtig. Den er nemlig lovpligtig. Du må derfor ikke blot kigge den anden vej og undlade at tegne en. Har du endnu ikke fået tegnet en hundeansvarsforsikring til din hund, så kan Gjensidige meget vel være det rette selskab for dig.

Søvnig hund

Den mindste pakke hos Gjensidige indeholder følgende:

  • Ansvarsforsikring - Dette er den lovpligtige, som du skal tegne som hundeejer i Danmark.
  • Skade på ting - Skulle din hund være så uheldig, at den kommer til at forvolde skade på en fysisk genstand, så vil dette være dækket af forsikringen.
  • Skade på dyr - Det er desværre ikke unormalt, at en hund kommer til at forvolde skade på et andet dyr. Dette vil også være dækket.
  • Skade på mennesker inkl. husstand - Forvolder din hund skade på et andet menneske, så vil omkostningerne forbundet med dette dækkes af forsikringen.
  • Skade under træning, konkurrencer m.v. - Det sker engang imellem, at hunde forvolder skade på eksempelvis hundetrænere eller andre hunde til konkurrencer. Dette vil den mindste pakke hos Gjensidige også dække.

Ovenstående pakke hedder Basis Hundeforsikring. Den indeholder de allermest nødvendige dækninger. Vi anbefaler dog også at tegne en sygeforsikring.

Hundesygeforsikring hos Gjensidige

Hundesygeforsikringen vælges af langt de fleste hundeejere, da det kan blive en dyr fornøjelse, hvis ens hund skal indlægges på dyrehospital eller ad flere omgange skal til dyrlæge. Det kan derfor give ro i maven at vide, at forsikringen dækker størstedelen af regningen, eftersom disse regninger hurtigt kan løbe op i store summer.

Hundesygeforsikring er inkluderet i Gjensidiges Guld og Platin pakke. Disse er værd at overveje for dig, der ønsker at have ro i maven og sove trygt om natten.

Selskabets oplysninger

Virksomhedsnavn: Gjensidige Forsikring

Adresse: A.C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV

Telefon: 70 10 90 09

Web: https://www.gjensidige.dk/

© 2018 Vovseforsikring.dk - Alle rettigheder forbeholdes.

Vovseforsikring.dk indeholder kommercielt indhold.