Professionelle artikler

Spar penge med prissammenligning

kontakt@vovseforsikring.dk

Spar op til 1.200 kr. på din hundeforsikring

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Pensam hundeforsikring

Du kender måske Pensam bedre som et pensionsselskab end et forsikringsselskab. Pensam tilbyder dog et af markedets bedste hundeforsikringer målt på pris og kvalitet. Derudover er selskabet kendt for at yde en ekstraordinær god service. 

Pensam blev etableret helt tilbage i 1986, hvorfor du her er sikret en forsikringspartner, der med sin lange levetid har den nødvendige ekspertise til at give dig et af markedets bedste produkter. Pensam hundeforsikringen er tilegnet dig, der ikke ønsker at betale overpris for forsikringen, men som samtidig ønsker en service, hvor der ikke bliver gået på kompromis.

Hundeansvarsforsikring hos Pensam

Den absolut vigtigste forsikring, som du skal tegne, hvis du er dansk hundeejer er hundeansvarsforsikringen. Denne forsikring er nemlig lovpligtig, hvorfor du ikke må undlade at tegne den.

Pensam tilbyder naturligvis hundeansvarsforsikringen. Denne dækker, hvis din hund skulle forvolde skade på andre mennesker eller andre menneskers ting. Det er her vigtigt at understrege, at forsikringen ikke dækker, hvis der forvoldes skade på ejeren eller ejerens ting.

Skulle du ønske at tegne en udvidet ansvarsforsikring til din hund, så er dette også muligt hos Pensam. Denne kaldes også figurantdækning, som dækker, hvis hunden forårsager skade til eksempelvis hundetræning eller hundekonkurrence.

Hundesygeforsikring

Hundesygeforsikring kan også tegnes hos Pensam

Selvom en hundesygeforsikring ikke er lovpligtig, så vil vi her hos vovseforsikring.dk gerne slå et slag for, at man som hundeejer kraftigt overvejer at tilkøbe denne. Det er nemlig ikke nogen billig fornøjelse, hvis din hund skal en tur på dyreklinikken eller på dyrehospital for den sags skyld. Det er endvidere ikke unormalt, at det sker flere gange i en hunds liv.

Derfor kan en hundesygeforsikring være med til at give dig og din familie ro i maven, idet forsikringen hjælper med at dække hele eller dele af omkostningerne forbundet med sygdom. Denne forsikring vil også dække det medicin, som din hund måtte få som følge af sygdommen.

Langt de fleste hundeejere i Danmark vælger at tilkøbe denne løsning.

Skift nemt til Pensam

Ønsker du at skifte væk fra dit nuværende forsikringsselskab for at tegne hundeforsikring hos Pensam, så kan dette gøres hurtigt, nemt og smertefrit. Pensam yder en fantastisk service, hvorfor de vil hjælpe dig trygt gennem processen. Du vil i de fleste tilfælde ikke skulle foretage dig det store. Pensam vil stå for langt de fleste praktiske ting.

Selskabets oplysninger

Virksomhedsnavn: Pensam

Adresse: Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum

Telefon: 78767222

Web: https://www.pensam.dk

© 2018 Vovseforsikring.dk - Alle rettigheder forbeholdes.

Vovseforsikring.dk indeholder kommercielt indhold.